Έρχονται αλλαγές στην ασφάλιση αυτοκινήτου - Μάθετε πως θα διαμορφώνονται τα νέα τιμολόγια

Σημαντικές αλλαγές φέρνει ο Σεπτέμβριος όσον αφορά την ασφαλιστική αγορά του αυτοκινήτου, μιάς και οι τάσεις που είχαν αρχίσει να διαμορφώνονται στο 1ο εξάμηνο του 2013 εντάθηκαν με τον κλάδο να είναι πλέον κερδοφόρος. Η συχνόνητα των οδικών ατυχημάτων συνεχίζει να μειώνεται για το έτος 2013 και αυτό κυρίως γιατί οι οδηγοί επιλέγουν να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους με το αυτοκίνητο λόγω της οικονομικής κρίσης.

Παράλληλα οι ασφαλιστικές καταφέρνουν να μειώνουν σημαντικά το κόστος της μέσης ζημιάς, πιέζοντας τα συνεργεία αυτοκινήτων, τα οποία βρίσκοντε κι αυτά σε δυσχερή θέση εξ'αιτίας της παρούσας οικονομικής δυσπραγίας.
Τέλος, οι ασφαλιστικές εταιρίες έχουν καταφέρει να μείωσουν το μέσο κόστος πρόσκτησης αξιοποιώντας τη χρήση του internet και προσφέροντας online ασφαλεια αυτοκινήτου.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να έχουμε νέα υποχώρηση τιμολογίων συγκριτικά με την περίοδο πριν από τις διακοπές. Η νέα αυτή υποχώρηση ξεκινά από 5% και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αγγίζει ακόμη και διψήφιο ποσοστό.
Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι η διαφορές των τιμολογίων ανάμεσα σε Αττική και επαρχία ανοίγουν περισσότερο, με τα τιμολόγια στην επαρχία να είναι ακόμη πιο φθηνά.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δοκιμάσατε μια υπηρεσία; Αφήστε ένα σχόλιο και μοιραστείτε την εμπειρία σας με τους υπόλοιπους επισκέπτες!