Έκπτωση στην ασφάλεια αυτοκινήτου για Δημόσιους Υπαλλήλους

Οι ασφαλιστικές εταιρίες παρέχουν σημαντικές ειδικές εκπτώσεις στα τιμολόγια τους εάν ο ασφαλισμένος ανήκει σε μία από τις κάτωθι επαγγελματικές ή άλλες ειδικές κατηγορίες.  Ανάλογα με την εταιρία και την κατηγορία οι εκπτώσεις κειμένονται έως και 25% χαμηλότερα από τα κανονικά ασφαλίστρα. 

Διαβάστε προσεκτικά σε ποιά κατηγορία από τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε, γιατί μπορεί να μειώσετε σημαντικά το κόστος της ασφάλειας σας.


-Υπάλληλος σε ΔΕΚΟ.
-Υπάλληλος Τοπικής Αυτοδιοίκησης
-Υπάλληλος στις Αστικές Συγκοινωνίες
-Εν ενεργεία Δημόσιος Υπάλληλος
-Συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος
-Κληρικοί και Ιερωμένοι


Δείτε εδω και επιλέξτε την φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου συγκρίνοντας online πάνω από 20 ασφαλιστικές εταιρίες προκείμενου να επιλέξετε εύκολα το καλύτερο deal για εσάς.  
Κερδίσετε χρόνο και χρήματα επιλέγοντας την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας, έχοντας πάντα την ανθρώπινη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των εξειδικευμένων ασφαλιστικών συμβούλων.

Οι χρήστες που βρήκαν το άρθρο, έψαχναν για:

φθηνη ασφάλεια αυτοκινήτου,ασφαλεια αυτοκινητου για συνταξιουχους,ασφαλειες αυτοκινητων για δημοσιους υπαλληλους,φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου 3μηνη,ασφαλεια αυτοκινητου για δημοσιουσ υπαλληλουσ,ασφαλειεσ μηχανων δημοσιοι υπαλληλοι ydrogeios,ftines asfaleies,φθηνες ασφαλειες για συνταξιουχους,εκπτώσεις ασφαλειών στους δημοσίους υπαλλήλους,εκπτωσεις ασφαλιστρων για δημοσιους,εκπτωση ασφαλιστρων δημοσιων υπαλληλων.




, , ,

1 σχόλια:

  1. Εκανα την ασφάλεια του αυτοκινητου μου μεσω της insurance market και πραγματικα ενθουσιαστηκα! Τοσο με την ευκολια που παρεχει το site αλλα κυριως με την εξοικονομηση χρηματων που πετυχα... Σας ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δοκιμάσατε μια υπηρεσία; Αφήστε ένα σχόλιο και μοιραστείτε την εμπειρία σας με τους υπόλοιπους επισκέπτες!